divendres, 4 de novembre de 2016

GIMP

D'ara en endevant estarem utilitzant el programari anomenat GIMP, GNU Image Manipulation Program,creat per voluntaris i distribuït sota la llicència GPL. Sobre aquest programari he obtingut informació:
El GIMP és un editor de fotos, va ser creat com a una alternativa del Photoshop, però gratis i no tan bo. Inclou  el canvi de mida i retallat de fotografies, el canvi de colors, la creació de gràfics i logotips, l'eliminació d'elements no desitjats de les imatges , la conversió entre diferents formats d'imatges i la combinació d'imatges usant capes. També es pot utilitzar el GIMP per crear imatges animades senzilles. Es un programari multiplataforma, la seva primera versió va ser el 1995, hi ara mateix està en la versió 2.8.18. Els autors originals d'aquest programari són Spencer Kimball i Peter Mattis però ara per ara hi ha altre gent que desenvolupa aquest programari: els desenvolupadors actuals.
La mascota del programari GIMP s'anomena Wilber i es aquesta:


El meu projecte:

 El projecte de l'atonium consisteix en pintar els cercles i anyadir-li un degradat que fagi la funció de punt de llum, tot seguit pintem les barres amb un degradat lineal de 2 colors(els de les 2 esferes que uneix). Desprès eliminem la foto de l'atonium per a que numés quedi el dibuix copiat, tot seguim busquem un fons per a posar el atonium, li anyadim el fons al dibuix i jo personalment li he vaixat el brillo. Tot seguit vaig crear el títol (Ins Pere Ribot) i a el titol li vaig canviar el color, i això es tot. Els 2 dibuixos,

                                al principi                i                                  acabat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada