dilluns, 8 de maig de 2017

Codi QR

Codi QR

El Codi QR es un sistema en el qual hi ha un quadrat que conté informació, aquest sistema pot ser llegit per telèfons intel.ligents o tauletes tàctils o objectes específics per a llegir unicament aquests. Les sigles QR signifiquen Quick Response (resposta ràpida). Aquest codi va ser creat al Japó l'any 1994 per la empresa Dense Wave, filial de Toyota. La única inconveniència dels codi QR es que poden posar  la privadesa dels usuaris en situació de risc.

Android

A androis (google play) he trobat les aplicacions:
-Codi QR Generador, es una aplicació senzilla que basicament el que fa         es crear Codi QR, poden elegir el tipus,etc. Aquesta aplicació ha tingut entre 500.000 i 1.000.000 i te una qualificació dels usuaris de 4 estrelles.  I es gratuita.
-QR Code Reader, es la aplicació que llegeix els codi QR mes ràpid. Conte opcions com una llenterna per a si es de nit i no es llegeix be el codi QR. Ha tingut entre 10.000.000 i 50.000.000 de descargas i els usuaris li posen una puntuació de 4,5 estrelles, i a mes es gratuita.

Ios

A Ios (iTunes) he trobat les seguents aplicacions:

- QR-Generator, es una aplicació que unicament crea codis QR, l'aplicació costa 3,49 euros, els usuaris qualifican l'aplicació amb 4 estrelles.

-QR Reader for iPhone, es una aplicació que escaneja els codi QR i entra directament a la pàgina asociada, cuesta $1,99, i la qualificació dels usuaris es de 5 estrelles.

Windows

A Windows (Microsoft Store) he trobat les seguents aplicacions:

- QR Creator, es una aplicació feta unicament per a crear codis QR, es una aplicació gratuita i te una valoració de 3 estrelles.

-Scan - QR Code and Barcode Reader, es una aplicació creada per a escanejar codis QR molt rapidament sense la necessitat de pulsar cap barra ni res, tot fet per a la comoditat de l'èsser humà. Te una qualificació de 4,2 i costa $17,00.

 

 

 

Aquest es el meu codi QR:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada