dilluns, 22 de maig del 2017

Audacity

Explicació del programa

Audacity es un programa de gravació i edició d'audio fàcil d'utilitzar, lliure i multiplataforma (Windows, Linux,Mac,Unix i Solaris). I te molts idiomes. Va ser creat per Dominic Mazzoni (en la época en la que estava estudiant), ara, en la actualitat treballa a google desarrollant aquest programa amb la ajuda de les persones voluntaries d'arreu del món. Aquest programa ha tingut 72 milions de descàrregues des de SourceForge.net (que es una pagina web a on hi han projectes de programari lliure).

Pràctiques

Amb aquest programa unicament vam fer 3 pràctiques la 3, la 5 i la 6.

Pràctica 3: Aquesta es la pràctica més senzilla ja que unicament es basava en generar soroll ultilitzant l'eina de generar-soroll. 

Pràctica 5: En aquesta pràctiva vam haver de crear les notes de l'escala musical i canviar-les de posició per tal que ninguna es toques amb la altre i poder sentir la escala musical perfectament.

Pràctica 6: En aquesta pràctica vam crear una canço, primer de tot vam posar la nostra veu en un audio i la vam posar a partir del segon 10, vam anyadir tres audios de cançons, la primera la vam posar de mes fort a mes fluix per a poder crear un efecte de transició entre la canço 1 i la 2. I amb la canço 3 la van anyadir des del principi de tot i vam fer que comences fluix i desprès acabes fort (al reves que el número 1, l'altre que comensa des del principi).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada