dilluns, 9 de gener del 2017

Snapseed


Snapseed és una aplicació creada per a editar fotos i millorar-les, va ser creada per Nik Software que es el filial de Google. En el 2015 la aplicació va ser classificada entre les 100 millors aplicacions de android per la revista PC. Pot obrir fitxers JPG i DNG. Els consumidors d'aquesta aplicació la han valorat amb 4 estrelles i mitja.

Eines:

-Millorar Foto que inclou: Brillantor, contrast, saturació. ambient, tocs de llum, ombres, calidesa.-Detalls Que inclou: Estructura, millora de la nitidesa.-Retallar.-Girar.-Perspectiva.-Balanç De blancs que inclou: temperatura i to.-Pincel-selectivo-Quitamanchas-Viñeteado Que inclou: brillantor exterior i brillantor interior.-Text.

Filtres:

-Denenfocar Que inclou: intensitat desenfocament, transició, intensitat de la vinyeta.-Brillo Glamur que inclou: halo, saturació, calidesa.-Contrast To que inclou: tons alts, tons mitjans, tons baixos, protegir ombres i protegir llum.-Paisatge HDR que inclou: intensitat del filtre, brillantor i saturació.-drama A on hi ha diversos tons.-Grunge Que inclou: estil, brillantor, contrast, saturació, intensitat de la textura.-Gra de pel·lícula que inclou: textura, intensitat de l'estil.-Vintage Que inclou: brillantor, saturació, intensitat de l'estil, intensitat de la vinyeta i vàries opcions del filtre principal.

 
-Ilumin. retro que inclou diversos filtres. i tambe brillantor, contrast, saturació, intensitat de l'estil, esgarrapades i fuites de llum.-Noir Que
inclou diversos filtres i les opcions de brillantor, aclarit, textura i intensitat del filtre.-Blaco I negre que inclou diversos filtres i els opcions de brillantor, contrast i textura.-Marc Que inclou diversos marcs.-Caras Que inclou destacar cares, suavitzar pell i claredat d'ulls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada